Kursus Kahwin Di Penang

Untuk anak-anak mami yang duk kat Penang, ni ceq nak habaq mai untuk pergi ke kursus kahwin anjuran Hasani. Kalau yang nak kahwin tu la … :-)

Negeri: Pulau Pinang
Kawasan: Georgetown
Nama Pusat Kursus Kahwin: Hasani Management & Consultancy/Ameer Enterprise
Alamat: A3-22/23. Tingkat 3, KOMTAR. Pulau Pinang.
Laman Web: Klik Sini
No. Fon: 04-2618811, 04-2641811

Peta ke lokasi kursus:


View Larger Map

12 Responses to “ “Kursus Kahwin Di Penang”

  1. Nur Fazwida binti Ab.Rahman says:

    Assalamualaikum..
    saya ingin mengetahui dengan selanjutnya mengenai kursus perkahwinan yg dianjurkan.
    Diharap pihak pengurusan dapat menghubungi saya secepat mungkin.
    019-5799198
    Terima Kasih..

  2. Farhana says:

    kenapa sya call tak dapat dah erk?? atau tempat kursus nie dah ditutup??

  3. iela says:

    saya nak tanya kalau bakal suami saya tidak boleh membaca boleh kah dia menghadiri kursus ini…

  4. izazati says:

    salam…nak tahu sekarang bila yeh tarikh kursus yang seterusnya??

  5. Where have you ever found the resource meant for this article Brilliant reading through Ive subscribed for your site feed.

  6. People LeBron James is nowhere near the competitor that Michael Jordan was.
    Quit comparing that the two.whereishawkins

  7. I beloved as much as you will find the performed right here.
    The comic strip is attractive, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command discover got an impatience over
    you to would something like be handing over that the following.
    sick unquestionably come more before again since
    precisely that the same almost very regularly inside
    of case you shield this hike.

  8. nurul says:

    setahu saya yang bekerja di KOMTAR, sekian lama dah tutup..mana ada dah kursus kawen kat KOMTAR ni dah..admin tlg update yer..salah info dah ni..
    penang..market bayan baru, usm, masjid negeri sahaja yang setahu saya ada..bayan baru pun saya dah x sure mungkin ada mungkin x da..
    tq

  9. Callysta Beauty Spa says:

    Salam hormat.
    Tumpang lalu ye, admin. Jasa anda didahului dengan ribuan terima kasih.

    Kepada bakal-bakal pengantin perempuan yang ingin mendapatkan rawatan spa sebelum majlis bersejarah anda, bolehllah datang ke spa Callysta Beauty di Taman Merbau Jaya, Sungai Dua,Butterworth. Kami menyediakan rawatan lengkap khusus untuk anda merangkumi fizikal dan spiritual supaya anda benar-benar bersedia memulakan kehidupan selanjutnya.
    Pakej kami bermula dari harga serendah RM150 sahaja. Sebarang pertanyaan,bolehlah menghubungi kami.

    Puan Mas 012 4073454 Puan Azie 017 5720992

    Sekian,terima kasih.

    ‘Biarkan jari-jemari kami membelai anda…’

  10. wanie says:

    saya nak mendaftar untuk kursus kahwin bulan mei 2013 nie…
    saya nak tahu info selanjutnya

  11. shuhada says:

    Assalamualaikum..
    saya ingin mengetahui dengan selanjutnya mengenai kursus perkahwinan yg dianjurkan.
    Diharap pihak pengurusan dapat menghubungi saya secepat mungkin.
    012-4491396
    Terima Kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>