Kursus Kahwin Jasin Melaka

Negeri : Melaka
Kawasan : Jasin
Nama Pusat Kursus: Ari Sinar Enterprise
Alamat : JB 6212, Jalan Desa Kesang 1, Taman Desa Kesang. 77000 Jasin. Melaka
Email: arisinar86@yahoo.com.my
No. Fon : 012-2256834 (En. Rasyid) / 013-6485141 (Pn. Suzana) / 06 – 5296975

Peta ke Lokasi Pusat Kursus Kahwin:


View Larger Map

21 Responses to “ “Kursus Kahwin Jasin Melaka”

  1. sofea says:

    salam..nk tanya.. bila tarikh yg akn dibuat kn sini ye? kalau blh sy nk cepat sbb jgka nk nikah dlm bln 6 atau 7 ni sbb dh byk kali booking tp asyik penuh jer…

  2. dasnie says:

    salam..
    pusat kursus kahwin di kawasan tampin tiada ke..?

    • Salam Dasnie,

      Ada, di Tampin pun ada pusat kursus kahwin jika anda ingin hadir.

      Boleh klik pada link berikut untuk info lanjut:
      http://kursusperkahwinan.com/kursus-pra-perkahwinan-tampin/

      • ieka says:

        salam en.khairul..saya ingin bertanya..ada x kursus2 kawin yang diadakan pada 6&7hb ogos 2011..saya bakal berkahwin pada awal sept tahun nie..saya & tunang belum sempat mhadirkn diri sebab tunang sy habis kursus (pkerjaan) pada 30 julai 2011..jadi beliau hanya mempunyai masa pada 6&7 ogos nie untuk menghadirkan diri..saya mohon bantuan en.khairul..encik boleh email pada sy seperti diatas..terima kasih

  3. haza says:

    saya nk mghdiri kursus dlm jngka msa terdkat…tp semanya pnuh..kt bkt palah…ad x tmpat lain…

  4. Izzah says:

    Salam..nak tanya jika saya duduk di tangkak boleh ke ambik kursus di jasin ni? sebab tarikh yang di buat di tangkak tidak sesuai dengan cuti..

  5. juliana baharudin says:

    Salam…sy brminat nk hadiri kursus dlm waktu trdekat…tarikh nikah pd 12/2/2012. Harap hubungi saya segera.

  6. haida says:

    kursus kawen utk bulan fb nie ade kosong lg…sy nk wt tempahan

  7. mira says:

    salam..
    cik saya nk wat kepastian..mcm mn saya nk tahu sama ada nama saya dah di daftarkn atau belum utk menghadiri kursus pd 28 & 29 april 2012 ye??..
    saya dah hantar butir peribadi tapi saya masih blm dpt cmfirm kn saya dah di daftarkn atau belum.saya harap enik dpt membantu kerana cuti saya dah dilimitkn dan saya pn tlh mengambil cuti pada tarikh tersebut…
    harap encik dapat memberi informasi segera pd saya.. terima kasih

  8. aniess says:

    salam en, sy nk tnye ade x kksongan untuk kursus kahwin pd 26&27 bulan 5 ni? sy nk booking untuk 5 org..

  9. Amin says:

    Salam,
    Saya bercadang nk mengikuti kursus perkahwinan pada pertengahan bulan May 2012..ade kekosongan lagi x di area jasin?

  10. siti says:

    akum bila tarikh yg berikutnya utk khursus pd thn
    nie bln 6@7

  11. mohsin says:

    ade borang x?

  12. ija says:

    salam..saya nak tanya ada kekeosongan lagi tak utk kursus thn ni. untuk 2 org. dan selain kat sini kata mana lagi ada yer? terima kasih.

  13. honey says:

    assalam….sya nk tnye..bole kan kalu saya nk amek kursus dulu kawin lame lg…

  14. Jubah Fesyen says:

    Dah 2 hari saya cari maklumat tentang nie… nasib baik jumpa blog awak…

    thanks.. info nie banyak bantu saya.

  15. elyas says:

    kursus kawen bg taun 2015 blan februari ad x di kwsn jasin atau berdekatan kwsn ayer keroh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>